Caes Roodenburg

Ik train samen met jou, de vaardigheid die je nodig hebt om door te gaan. Op naar de volgende levensles!

Over mij

Mijn naam is Caes Roodenburg ik ben 62 jaar. Ik ben trots (pleeg) moeder en oma. In mijn vrije
tijd ben ik graag bezig met dieren en alles wat hierbij komt kijken. “koken”

Tot 2015 was ik werkzaam als manager in de zakelijke dienstverlening. Toen besloot ik het roer
drastisch om te gooien. Ik wilde me voortaan bezig houden met wat ik het liefste doe en waar
mijn talent ligt, mijn levens ervaring inzetten om mensen te helpen en een duwtje in de rug te
geven waar ik kan.

Om dit waar te maken heb ik bij het ATMA in Amersfoort de hbo opleiding kinder en
jongerencoach gevolgd. Deze passie zet ik al sinds 2018 voort.

Bij coaching blijf je zelf kapitein op het schip

Jij bepaalt de koers. Jij bepaalt het tempo. De coach wijst je op obstakels onderweg. Of juist de vaargeul.  Die jij nog niet gezien hebt. Een coach laat je op een andere manier naar de situatie kijken. Vrijwel altijd ontstaat er dan beweging. Waar jij denkt muurvast te zitten. Soms is het een grote stap. Meestal juist een hele kleine. Haast onzichtbaar

Toch kunnen juist die kleine stapjes leiden tot de –door jou gewenste- verandering. Op jouw manier, op jouw tempo. Vele kinderen, jongeren én hun ouders heb ik in de afgelopen jaren bij de hand genomen. Op zoek naar iets kleins. Om het langzaam aan groter te laten groeien. Nu steek ik mijn hand uit naar jou. Pak je die uitgestoken hand?

alles begint klein

Een zandkasteel begint met één korrel zand,

Een zonnebloem als piepklein zaadje,

Een rivier begint slechts met één druppel,

Een spinnenweb begint als draadje,

Een vreugdevuur begint met één klein vonkje,

Een sneeuwpop met één vlok,

Een schilderij met één klein streepje,

Een bouwwerk met één blok,

Dus als je denkt: “Het is te groot. Bekijk het! Ik verdwijn!”

 

Bedenk dan maar:

Een grote droom begint nu eenmaal klein.

alles begint klein

Een zandkasteel begint met één korrel zand,

Een zonnebloem als piepklein zaadje,

Een rivier begint slechts met één druppel,

Een spinnenweb begint als draadje,

Een vreugdevuur begint met één klein vonkje,

Een sneeuwpop met één vlok,

Een schilderij met één klein streepje,

Een bouwwerk met één blok,

Dus als je denkt: 

“Het is te groot. Bekijk het! Ik verdwijn!”

Bedenk dan maar:

Een grote droom begint nu eenmaal klein.

Kindercoaching

Er zijn van die momenten, ook in het leven van een kind, dat het allemaal even niet lekker loopt. Het contact met ouders, broers of zusjes, vriendjes of vriendinnetjes, is niet zoals voorheen en zoals u of uw kind dat graag zou willen. Of zoals het ooit geweest is.

KINDERCOACHING

Er zijn van die momenten, ook in het leven van een kind, dat het allemaal even niet lekker loopt. Het contact met ouders, broers of zusjes, vriendjes of vriendinnetjes, is niet zoals voorheen en zoals u of uw kind dat graag zou willen. Of zoals het ooit geweest is.

JONGERENCOACHING

En daar zit je dan. Je voelt je geen kind meer. Maar volwassen ben je als je eerlijk bent, ook nog niet echt. Je kijkt wel uit om dat toe te geven. En al helemaal niet aan je ouders. Jij verandert maar je omgeving verandert niet met je mee. Over de stomste dingen heb je tegenwoordig direct ruzie. Met je broer of zus of zelfs soms met je beste vriend of vriendin. Terwijl je het liefste een dikke knuffel van ze wil. Want je voelt je toch al zo onzeker. En o ja, dat lijf verandert ook ineens. Wat moet je daar nou toch weer mee?

JONGERENCOACHING

En daar zit je dan. Je voelt je geen kind meer. Maar volwassen ben je als je eerlijk bent, ook nog niet echt. Je kijkt wel uit om dat toe te geven. En al helemaal niet aan je ouders. Jij verandert maar je omgeving verandert niet met je mee. Over de stomste dingen heb je tegenwoordig direct ruzie. Met je broer of zus of zelfs soms met je beste vriend of vriendin. Terwijl je het liefste een dikke knuffel van ze wil. Want je voelt je toch al zo onzeker. En o ja, dat lijf verandert ook ineens. Wat moet je daar nou toch weer mee?