Kinderen & Jongeren

Kinderen & Jongeren

CAES IN
HET KORT

Mijn naam is Caesarine Nicolette Roodenburg (1960). Ik ben trotse moeder van Christel en Dirk en oma van Mats en Vince. Daarnaast heb ik me jaren geleden als pleegmoeder over Richelle ontfermt. Verder ben ik gek op dieren. Er scharrelt van alles op ons erf: geiten, kippen en katten. Helaas is de pony verhuist en het schaap overleden.

Na het Gymnasium in Leeuwarden heb ik de Hoge Hotelschool in Maastricht gevolgd. Vervolgens ben ik bijna 30 jaar succesvol werkzaam geweest als manager in de zakelijke dienstverlening (oa bij de Jaarbeurs, Sodexo en Unilever).

In 2015 besloot ik het roer drastisch om te gooien. Ik wilde me voortaan bezig houden met wat ik het liefste doe en waar mijn talent ligt: mijn (levens) ervaring inzetten om kinderen en jongeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, dat zetje te geven.

Hiertoe heb ik bij ATMA in Amersfoort de HBO-opleiding Kinder- en Jongerencoach gevolgd.

Alle jongeren (én hun ouders) hebben mijn volle aandacht. Ik probeer hen te ondersteunen in de groei van de jongere naar volwassenheid door een frisse kijk op de situatie en het aanreiken van verrassende, nieuwe inzichten. Mijn persoonlijke levenservaring en mijn kennis en kunde opgedaan in het bedrijfsleven en tijdens de studie zijn mij tot raadgever. De persoonlijkheid van het kind staat voorop. Zijn/haar eigenheid en uniciteit zijn het uitgangspunt in de coaching. Daartoe moet je soms ‘out-of-the-box’ denken. En dat doe ik graag.

Mijn naam is Caesarine Nicolette Roodenburg. Ik ben 58 jaar en trotse moeder van Christel en Dirk en oma van Mats. Daarnaast heb ik me jaren geleden als pleegmoeder over Richelle ontfermt. Zij heeft sinds kort ook een zoontje, Sylvio. Verder ben ik gek op dieren. Er scharrelt van alles op ons erf: een schaap, geiten, kippen en katten.

Na het Gymnasium in Leeuwarden heb ik de Hoge Hotelschool in Maastricht gevolgd. Vervolgens ben ik bijna 30 jaar succesvol werkzaam geweest als manager in de zakelijke dienstverlening (oa bij de Jaarbeurs, Sodexo en Unilever).

In 2015 besloot ik het roer drastisch om te gooien. Ik wilde me voortaan bezig houden met wat ik het liefste doe en waar mijn talent ligt: mijn (levens) ervaring inzetten om kinderen en jongeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, dat zetje te geven.

Hiertoe heb ik bij ATMA in Amersfoort de HBO-opleiding Kinder- en Jongerencoach gevolgd.

Alle jongeren (én hun ouders) hebben mijn aandacht. Ik probeer hen te ondersteunen in de groei van de jongere naar volwassenheid door een frisse kijk op de situatie en het aanreiken van verrassende, nieuwe inzichten. Mijn persoonlijke levenservaring en mijn kennis en kunde opgedaan in het bedrijfsleven en tijdens de studie zijn mij tot raadgever. De persoonlijkheid van het kind staat voorop. Zijn/haar eigenheid en uniciteit zijn het uitgangspunt in de coaching. Daartoe moet je soms ‘out-of-the-box’ denken. En dat doe ik graag.

Eind 2018 heb ik een applicatiecursus Relax Kids gevolgd. De lessen Relax Kids, bedacht door Marneta Viegas (UK), hebben tot doel kinderen in deze intense maatschappij ook te leren zich bij tijd en wijlen te ontspannen. Marneta heeft daartoe een 7-stappen plan geschreven waarin yoga, ademhaling, meditatie en visualisatie aan bod komen. In de praktijk blijkt deze methode zeer effectief. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen. Vooral omdat ze geleerd hebben inspanning af te wisselen met ontspanning. Meer informatie is te vinden op  www.relaxkidsnederland.nl.

PS. Vooralsnog geef ik deze lessen op aanvraag en op locatie. Een proefles is ook mogelijk.

Caes in het kort

Mijn naam is Caesarine Nicolette Roodenburg. Ik ben 58 jaar en trotse moeder van Christel en Dirk en oma van Mats. Daarnaast heb ik me jaren geleden als pleegmoeder over Richelle ontfermt. Zij heeft sinds kort ook een zoontje, Sylvio. Verder ben ik gek op dieren. Er scharrelt van alles op ons erf: een schaap, geiten, kippen en katten.

Na het Gymnasium in Leeuwarden heb ik de Hoge Hotelschool in Maastricht gevolgd. Vervolgens ben ik bijna 30 jaar succesvol werkzaam geweest als manager in de zakelijke dienstverlening (oa bij de Jaarbeurs, Sodexo en Unilever).

In 2015 besloot ik het roer drastisch om te gooien. Ik wilde me voortaan bezig houden met wat ik het liefste doe en waar mijn talent ligt: mijn (levens)ervaring inzetten om kinderen en jongeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, dat zetje te geven.

Hiertoe heb ik bij ATMA in Amersfoort de HBO-opleiding Kinder- en Jongerencoach gevolgd.

Alle jongeren (én hun ouders) hebben mijn aandacht. Ik probeer hen te ondersteunen in de groei van de jongere naar volwassenheid door een frisse kijk op de situatie en het aanreiken van verrassende, nieuwe inzichten. Mijn persoonlijke levenservaring en mijn kennis en kunde opgedaan in het bedrijfsleven en tijdens de studie zijn mij tot raadgever. De persoonlijkheid van het kind staat voorop. Zijn/haar eigenheid en uniciteit zijn het uitgangspunt in de coaching. Daartoe moet je soms ‘out-of-the-box’ denken. En dat doe ik graag.

Eind 2018 heb ik een applicatiecursus Relax Kids gevolgd. De lessen Relax Kids, bedacht door Marneta Viegas (UK), hebben tot doel kinderen in deze intense maatschappij ook te leren zich bij tijd en wijlen te ontspannen. Marneta heeft daartoe een 7-stappen plan geschreven waarin yoga, ademhaling, meditatie en visualisatie aan bod komen. In de praktijk blijkt deze methode zeer effectief. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen. Vooral omdat ze geleerd hebben inspanning af te wisselen met ontspanning. Meer informatie is te vinden op  www.relaxkidsnederland.nl.

PS. Vooralsnog geef ik deze lessen op aanvraag en op locatie. Een proefles is ook mogelijk.

 

Telefoon

(06) 515 75 643​

Adres

Nimmerdorlaan 1, 3612 AM
Tienhoven (gem. Stichtse Vecht)